lösev

TARSUS SANAYİ SİTESİ EMEKÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR’İN LİMONATASI İLE SERİNLEDİ

Tarsus (BH) - BLOK HABER | 18.08.2023 - 09:41, Güncelleme: 18.08.2023 - 09:41 11861+ kez okundu.
 

TARSUS SANAYİ SİTESİ EMEKÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR’İN LİMONATASI İLE SERİNLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan emekçilere buz gibi limonata ikramında bulundu.

  TARSUS SANAYİ SİTESİ EMEKÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR’İN LİMONATALARIYLA SERİNLEDİ   Kavurucu sıcakların kendisini iyice hissettirmesiyle birlikte kentin dört bir yanında vatandaşa dondurma ve limonata gibi soğuk ürünler dağıtan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan emekçilere buz gibi limonata ikramında bulundu. Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi kapsamında Büyükşehir ekipleri, haftanın 7 günü kent merkezinden ilçelere kadar dondurma, limonata gibi soğuk ürünlerle vatandaşın ferahlamasını sağlıyor.     Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde gerçekleşen ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi kapsamında vatandaşlara yaz aylarında ücretsiz dondurma, limonata gibi soğuk ürünler dağıtan ekipler, bu kez beden gücü ile çalışan emekçilerin içini ferahlatmak için harekete geçti. Kavurucu sıcakların artmasıyla birlikte emekçilerin motivasyonunu artırmak adına yola koyulan Büyükşehir ekipleri, Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan işçilere buz gibi limonata ikramında bulundu.   Haftanın 7 günü hem sağlıklı hem doğal limonataları kentin dört bir yanında vatandaşla buluşturan Büyükşehir ekipleri, sıcak yaz günlerinde yurttaşların ferahlamasına yardımcı oluyor.   Yazgı: “Amacımız, bu sıcakta emekçilerin içini serinletmek” C vitamini deposu, el yapımı buz gibi limonataları Tarsus Sanayi Sitesi’nde ki çalışan ve işyeri sahipleri ile buluşturduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmetler Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “ ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi kapsamında, Tarsus Sanayi Sitesi’ndeyiz. Burada bulunma amacımız, beden gücü ile çalışan ve emek veren vatandaşlarımızın, bu sıcakta içini serinletmek ve motivasyonlarına destek vermek” diye konuştu. Yazgı, planlı bir biçimde haftanın her günü aralıksız bir şekilde Mersin’in farklı noktalarında limonata dağıtımlarının devam edeceğini ifade etti.     Hem sağlıklı hem doğal buz gibi limonata esnaftan tam not aldı   Tarsus Sanayi Sitesi esnaflarından Köksal Yalçınkaya, “Büyükşehir Belediyesi’ne, ikramları için çok teşekkür ederiz. Limonatalarınız harika” diye konuştu. Bir diğer emekçi Sabahattin Çelikbilek, “Vahap Başkanımıza, bu projesi için teşekkür ederim. Bu sıcakta serinlemek için limonata gerçekten iyi geldi” dedi.   Mehmet Aslan ise, “Vahap Başkanımızın projelerini her zaman takdirle karşılıyoruz. İhtiyaç sahibi herkesin derdine koşuyor. Yemesi, içmesi her şeyiyle ilgileniyor” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan emekçilere buz gibi limonata ikramında bulundu.

 

TARSUS SANAYİ SİTESİ EMEKÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR’İN LİMONATALARIYLA SERİNLEDİ

 

Kavurucu sıcakların kendisini iyice hissettirmesiyle birlikte kentin dört bir yanında vatandaşa dondurma ve limonata gibi soğuk ürünler dağıtan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan emekçilere buz gibi limonata ikramında bulundu. Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi kapsamında Büyükşehir ekipleri, haftanın 7 günü kent merkezinden ilçelere kadar dondurma, limonata gibi soğuk ürünlerle vatandaşın ferahlamasını sağlıyor.

 

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde gerçekleşen ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi kapsamında vatandaşlara yaz aylarında ücretsiz dondurma, limonata gibi soğuk ürünler dağıtan ekipler, bu kez beden gücü ile çalışan emekçilerin içini ferahlatmak için harekete geçti. Kavurucu sıcakların artmasıyla birlikte emekçilerin motivasyonunu artırmak adına yola koyulan Büyükşehir ekipleri, Tarsus Sanayi Sitesi’nde çalışan işçilere buz gibi limonata ikramında bulundu.

 

Haftanın 7 günü hem sağlıklı hem doğal limonataları kentin dört bir yanında vatandaşla buluşturan Büyükşehir ekipleri, sıcak yaz günlerinde yurttaşların ferahlamasına yardımcı oluyor.

 

Yazgı: “Amacımız, bu sıcakta emekçilerin içini serinletmek”

C vitamini deposu, el yapımı buz gibi limonataları Tarsus Sanayi Sitesi’nde ki çalışan ve işyeri sahipleri ile buluşturduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmetler Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, “ ‘Vahap Amca’yla Tatlı Günler’ projesi kapsamında, Tarsus Sanayi Sitesi’ndeyiz. Burada bulunma amacımız, beden gücü ile çalışan ve emek veren vatandaşlarımızın, bu sıcakta içini serinletmek ve motivasyonlarına destek vermek” diye konuştu. Yazgı, planlı bir biçimde haftanın her günü aralıksız bir şekilde Mersin’in farklı noktalarında limonata dağıtımlarının devam edeceğini ifade etti.  

 

Hem sağlıklı hem doğal buz gibi limonata esnaftan tam not aldı

 

Tarsus Sanayi Sitesi esnaflarından Köksal Yalçınkaya, “Büyükşehir Belediyesi’ne, ikramları için çok teşekkür ederiz. Limonatalarınız harika” diye konuştu. Bir diğer emekçi Sabahattin Çelikbilek, “Vahap Başkanımıza, bu projesi için teşekkür ederim. Bu sıcakta serinlemek için limonata gerçekten iyi geldi” dedi.

 

Mehmet Aslan ise, “Vahap Başkanımızın projelerini her zaman takdirle karşılıyoruz. İhtiyaç sahibi herkesin derdine koşuyor. Yemesi, içmesi her şeyiyle ilgileniyor” diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.