lösev

TARSUS TA KURBANLIK SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Genel (BH) - BLOK HABER | 09.07.2021 - 13:13, Güncelleme: 09.07.2021 - 13:51 2660+ kez okundu.
 

TARSUS TA KURBANLIK SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Tarsus Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satış yerlerini belirledi

Tarsus Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satış yerlerini belirledi. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu. Bu yıl 20 Temmuz 2021 Salı günü başlayacak 23 Temmuz Cuma günü sona erecek Kurban Bayramı öncesinde, Tarsus Kasaplar Esnaf Odası Başkanlığı kurbanlık fiyat belirleme komisyon kararına göre küçükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 35 TL, büyükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 30 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından tespit edilen kurbanlık satış yerleri de tespit edildi. Belediye tarafından Tarsus’taki kurbanlık satış yerleri Hürriyet Mahallesi (Aydoğanlar Shell Petrol Yanı) Ergenekon Mahallesi Gazipaşa Bulvarı otoban ışıklar Off Road alanı üstü, Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kesişim noktasındaki boş alan, 82 Evler Mahallesi İbni Sina Bulvarı Kuvayi Milliye Parkı arkasındaki boş alan ve Belediye Mezbahanesi içi olarak açıklandı.  
Tarsus Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satış yerlerini belirledi


Tarsus Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satış yerlerini belirledi. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış yerleri ile
ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu. Bu yıl 20 Temmuz 2021 Salı günü başlayacak 23 Temmuz Cuma günü sona erecek Kurban Bayramı öncesinde, Tarsus Kasaplar Esnaf Odası Başkanlığı kurbanlık fiyat belirleme komisyon kararına göre küçükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 35 TL, büyükbaş kurbanlık kilogram fiyatı 30 TL olarak belirlenirken, belediye tarafından tespit edilen kurbanlık satış yerleri de tespit edildi. Belediye tarafından Tarsus’taki kurbanlık satış yerleri Hürriyet Mahallesi (Aydoğanlar Shell Petrol Yanı) Ergenekon Mahallesi Gazipaşa Bulvarı otoban ışıklar Off Road alanı üstü, Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nin kesişim noktasındaki boş alan, 82 Evler Mahallesi İbni Sina Bulvarı Kuvayi Milliye Parkı arkasındaki boş alan ve Belediye Mezbahanesi içi olarak açıklandı.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.