lösev

Tarsus TSO Dördüncü Kez Projede

24.01.2020 - 10:52, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2983+ kez okundu.
 

Tarsus TSO Dördüncü Kez Projede

Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasında işbirliği köprüsü kuruluyor Tarsus TSO bu proje de seçildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından yürütülen ‘’Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi’’ kapsamında, bu kez de Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasında işbirliği köprüsü kuruluyor. Proje ile Letonya (Riga) ve Estonya (Talinn) Odalarına çalışma ziyareti yapılacak. Çalışma ziyareti programına seçilen 12 Odadan biri de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Avrupa ve Türk Oda/Borsaları arasındaki etkileşimi ve iletişimi güçlendirmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından ‘’Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi-TEBD’’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu çerçevede Letonya (Riga) ve Estonya (Talinn) Odalarına 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında çalışma ziyareti gerçekleştirilecek. ‘’Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi’’ konulu çalışma ziyaretine Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da seçildi. TARSUS TSO 4’ÜNCÜ KEZ PROJEDE Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere 4.’üncü kez katılan Oda olarak Türkiye Oda/Borsaları içinde fark yaratmış oldu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Dış İlişkiler Proje Sorumlusu Rasim Sarı’nın katılacağı geliştirme ziyareti ile Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasındaki ticari işbirliğinin artırılması hedefleniyor. Ayrıca etkinlik ile Baltık ülkelerine Türkiye ve bölge pazarını tanıtıma imkânı, Tarsus TSO faaliyetlerini anlatma ve farklı uygulamalar için işbirliği yapma, Oda üyeleri için yeni pazarlar yaratma ve pazar hakkında edinilen bilgiyi aktarma fırsatı elde edilecek. ÜYELERİMİZ İÇİN YENİ PAZARLAR Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak projeye seçilen odalar içerisinde yer almanın sevindirici olduğunu belirterek, ‘’Oda olarak gururlandık. Bu tür projelerde yer almak gerçekten önemli. Daha öncesinde de Oda olarak projenin faaliyetlerinde birkaç kez yer aldık. Üyelerimiz için onlara yeni pazarlar yaratmak ve ticari işbirlikleri sağlamak açısından önemsiyoruz. Orada hem bölgemizi hem ülkemizi hem de imkânlarımızı anlatma şansı yakalıyoruz.’’ diye konuştu.
Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasında işbirliği köprüsü kuruluyor Tarsus TSO bu proje de seçildi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından yürütülen ‘’Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi’’ kapsamında, bu kez de Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasında işbirliği köprüsü kuruluyor. Proje ile Letonya (Riga) ve Estonya (Talinn) Odalarına çalışma ziyareti yapılacak. Çalışma ziyareti programına seçilen 12 Odadan biri de Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Avrupa ve Türk Oda/Borsaları arasındaki etkileşimi ve iletişimi güçlendirmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından ‘’Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi-TEBD’’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu çerçevede Letonya (Riga) ve Estonya (Talinn) Odalarına 27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında çalışma ziyareti gerçekleştirilecek. ‘’Türkiye ve Baltık Ülkeleri Arasında İşbirliğinin Geliştirilmesi’’ konulu çalışma ziyaretine Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası da seçildi. TARSUS TSO 4’ÜNCÜ KEZ PROJEDE Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye-AB İş Dünyası Diyalogu Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere 4.’üncü kez katılan Oda olarak Türkiye Oda/Borsaları içinde fark yaratmış oldu. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı ve Dış İlişkiler Proje Sorumlusu Rasim Sarı’nın katılacağı geliştirme ziyareti ile Türkiye ve Baltık Ülkeleri arasındaki ticari işbirliğinin artırılması hedefleniyor. Ayrıca etkinlik ile Baltık ülkelerine Türkiye ve bölge pazarını tanıtıma imkânı, Tarsus TSO faaliyetlerini anlatma ve farklı uygulamalar için işbirliği yapma, Oda üyeleri için yeni pazarlar yaratma ve pazar hakkında edinilen bilgiyi aktarma fırsatı elde edilecek. ÜYELERİMİZ İÇİN YENİ PAZARLAR Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak projeye seçilen odalar içerisinde yer almanın sevindirici olduğunu belirterek,
‘’Oda olarak gururlandık. Bu tür projelerde yer almak gerçekten önemli. Daha öncesinde de Oda olarak projenin faaliyetlerinde birkaç kez yer aldık. Üyelerimiz için onlara yeni pazarlar yaratmak ve ticari işbirlikleri sağlamak açısından önemsiyoruz. Orada hem bölgemizi hem ülkemizi hem de imkânlarımızı anlatma şansı yakalıyoruz.’’ diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.