lösev

Tarsus'ta Dilenci Operasyonu

Sağlık 20.02.2020 - 06:56, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3624+ kez okundu.
 

Tarsus'ta Dilenci Operasyonu

Mersin  Büyükşehir Belediyesi  Zabıtasın'dan Tarsus'ta Dilencilere Operasyon Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü Tarsus-Çamlıyayla Denetim Ekipleri tarafından halkın duygularını istismar eden ve bunu meslek edinen dilencilere karşı işlem yapıldı. Kentin farklı noktalarında dilencilik yapan şahıslara cezai işlem uygulandı. [caption id="attachment_19190" align="alignnone" width="1000"] Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta'dan Tarsus'ta Dilenci Operasyonu[/caption] Halkın duygularını istismar ederek, cami çevresi, cadde ve bulvar üzerleri ile vatandaşların yoğun geçiş yaptıkları güzergahlar üzerinde dilencilik yapan ve bunu meslek edinen kişilere karşı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü Tarsus-Çamlıyayla Denetim Ekipleri tarafından işlem yapıldı. [caption id="attachment_19189" align="alignnone" width="1000"] Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta'dan Tarsus'ta Dilenci Operasyonu[/caption] Büyükşehir Zabıtası tarafından Tarsus’ta en işlek caddeler üzerinde yürütülen çalışmalarda, özellikle çocuklarını da kullanarak vatandaşların iyi niyetlerini suistimal ederek dilenen şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 33/1 maddesine istinaden cezai işlem uygulandı. Belli güzergahları kendilerine yer edinen dilencilerin, hem vatandaşların duygularını istismar etmemeleri, hem de rahatsızlık vermemesi için Büyükşehir Zabıta ekiplerinin denetimlerini aralıksız şekilde sürdüreceği bildirildi.
Mersin  Büyükşehir Belediyesi  Zabıtasın'dan Tarsus'ta Dilencilere Operasyon Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü Tarsus-Çamlıyayla Denetim Ekipleri tarafından halkın duygularını istismar eden ve bunu meslek edinen dilencilere karşı işlem yapıldı. Kentin farklı noktalarında dilencilik yapan şahıslara cezai işlem uygulandı. [caption id="attachment_19190" align="alignnone" width="1000"]Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta'dan Tarsus'ta Dilenci Operasyonu Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta'dan Tarsus'ta Dilenci Operasyonu[/caption] Halkın duygularını istismar ederek, cami çevresi, cadde ve bulvar üzerleri ile vatandaşların yoğun geçiş yaptıkları güzergahlar üzerinde dilencilik yapan ve bunu meslek edinen kişilere karşı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Zabıta Hizmetleri Şube Müdürlüğü Tarsus-Çamlıyayla Denetim Ekipleri tarafından işlem yapıldı. [caption id="attachment_19189" align="alignnone" width="1000"]Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta'dan Tarsus'ta Dilenci Operasyonu Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta'dan Tarsus'ta Dilenci Operasyonu[/caption] Büyükşehir Zabıtası tarafından Tarsus’ta en işlek caddeler üzerinde yürütülen çalışmalarda, özellikle çocuklarını da kullanarak vatandaşların iyi niyetlerini suistimal ederek dilenen şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun 33/1 maddesine istinaden cezai işlem uygulandı. Belli güzergahları kendilerine yer edinen dilencilerin, hem vatandaşların duygularını istismar etmemeleri, hem de rahatsızlık vermemesi için Büyükşehir Zabıta ekiplerinin denetimlerini aralıksız şekilde sürdüreceği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.