lösev

Tarsus’ta Fırınlar Denetlendi

Genel 20.04.2020 - 11:16, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3340+ kez okundu.
 

Tarsus’ta Fırınlar Denetlendi

TARSUS ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM Tarsus Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri birlikte hareket ederek ilçe genelinde ki ekmek fırınlarına denetim gerçekleştirdi. [caption id="attachment_23321" align="alignnone" width="1000"] TARSUS ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM[/caption] Halk sağlığını korumak, gözetmek ve vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerini temin etmelerini sağlamak amacıyla Tarsus Kaymakamlığı komisyon kararı uyarınca ilçe genelinde 18-19/04/2020 tarihlerinde sokağı çıkma yasağı süresince Tarsus Belediyesi ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tüm fırın ve unlu mamül ruhsatlı işletmelerde denetimler yapıldı. Ekipler tarafından toplam 83 işletmede yapılan denetim neticesinde başta faaliyet konusu olmak üzere üretim ve hijyen koşulları incelendi. Dağıtım ekipleri, servis araçları ve dağıtım için gerekli izinler kontrol edildi.
TARSUS ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM Tarsus Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri birlikte hareket ederek ilçe genelinde ki ekmek fırınlarına denetim gerçekleştirdi. [caption id="attachment_23321" align="alignnone" width="1000"]TARSUS ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM TARSUS ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM[/caption] Halk sağlığını korumak, gözetmek ve vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerini temin etmelerini sağlamak amacıyla Tarsus Kaymakamlığı komisyon kararı uyarınca ilçe genelinde 18-19/04/2020 tarihlerinde sokağı çıkma yasağı süresince Tarsus Belediyesi ve ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tüm fırın ve unlu mamül ruhsatlı işletmelerde denetimler yapıldı. Ekipler tarafından toplam 83 işletmede yapılan denetim neticesinde başta faaliyet konusu olmak üzere üretim ve hijyen koşulları incelendi. Dağıtım ekipleri, servis araçları ve dağıtım için gerekli izinler kontrol edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.