lösev

Tarsus’ta Sahte Belgelerle Destekleme Alan Şüpheliler Gözaltına Alındı

Asayiş (TG) - TARSUS GAZETESİ | 13.07.2023 - 17:15, Güncelleme: 13.07.2023 - 17:18 7644+ kez okundu.
 

Tarsus’ta Sahte Belgelerle Destekleme Alan Şüpheliler Gözaltına Alındı

Tarsusta sahte belgelerle kendilerini arıcı olarak göstererek silah taşıma ruhsatı ve kamudan destekleme aldıkları tespit edilen 7 şüpheli yakalandı.

Tarsus’ta Sahte Belgelerle Destekleme Alan Şüpheliler Gözaltına Alındı Mersin'in Tarsus ilçesinde sahte belgelerle kendilerini arıcı olarak göstererek silah taşıma ruhsatı ve kamudan destekleme aldıkları tespit edilen 7 şüpheli yakalandı. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, Tarsus’ta silah ruhsatı alma yeterliliğine sahip olmayan kişilerin silah ruhsatı alabilmek amacıyla, sahte belgeler tanzim ettirerek kendilerini arıcılık faaliyeti yürütüyor gibi gösterdikleri, arıcılık faaliyeti üzerinden bal satmadıkları halde bir kısım şirketlere bal satıyormuş gibi sahte fatura düzenlettirdikleri. İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat ederek arıcılık desteklemesi aldıkları tespit edildi. Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon 'rüşvet' karşılığı usulsüzlük yaptıkları tespit edilen, Tarsus İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevli 2'si aktif, 1'i kamu görevinden çıkarılmış 3 kişi ile usulsüz şekilde silah taşıma ruhsatı alan ve bu işlemlere imkan sağladıkları anlaşılan 4 şüpheli şahsında aralarında bulunduğu toplam 7 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde 7 şüpheli şahısta gözaltına alındı
Tarsusta sahte belgelerle kendilerini arıcı olarak göstererek silah taşıma ruhsatı ve kamudan destekleme aldıkları tespit edilen 7 şüpheli yakalandı.

Tarsus’ta Sahte Belgelerle Destekleme Alan Şüpheliler Gözaltına Alındı

Mersin'in Tarsus ilçesinde sahte belgelerle kendilerini arıcı olarak göstererek silah taşıma ruhsatı ve kamudan destekleme aldıkları tespit edilen 7 şüpheli yakalandı.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince, Tarsus’ta silah ruhsatı alma yeterliliğine sahip olmayan kişilerin silah ruhsatı alabilmek amacıyla, sahte belgeler tanzim ettirerek kendilerini arıcılık faaliyeti yürütüyor gibi gösterdikleri, arıcılık faaliyeti üzerinden bal satmadıkları halde bir kısım şirketlere bal satıyormuş gibi sahte fatura düzenlettirdikleri. İlçe Tarım Müdürlüğüne müracaat ederek arıcılık desteklemesi aldıkları tespit edildi.

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyon 'rüşvet' karşılığı usulsüzlük yaptıkları tespit edilen, Tarsus İlçe Tarım Müdürlüğü'nde görevli 2'si aktif, 1'i kamu görevinden çıkarılmış 3 kişi ile usulsüz şekilde silah taşıma ruhsatı alan ve bu işlemlere imkan sağladıkları anlaşılan 4 şüpheli şahsında aralarında bulunduğu toplam 7 şüpheliye yönelik eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyon neticesinde 7 şüpheli şahısta gözaltına alındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.