lösev

Tarsus’un perileri, ikinci hazırlık maçında hüsrana uğradı

Politika 25.10.2019 - 07:50, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 1827+ kez okundu.
 

Tarsus’un perileri, ikinci hazırlık maçında hüsrana uğradı

Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Tarsus Belediyespor, ilk hazırlık maçında deplasmanda yendiği Ceyhan Belediyespor’u kendi evinde konuk etti. Tarsus’un perileri, ikinci hazırlık maçında Ceyhan karşısında tutunamadı ve 70-58 yenildi.Tarsus Spor Salonunda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya gelen Tarsus Belediyespor ile Ceyhan Belediyespor, sezon öncesinde maç tecrübesi kazanmak ve kenar yönetimleri tarafından eksiklerin tespit edilmesi amacıyla bir kez daha ter döktüler. Her iki takımın da tutuk başladığı karşılaşmada, ilk periyot Ceyhan Belediyespor’un 16-8 üstünlüğü ile geçilirken, ikinci periyot Tarsus Belediyesporlu basketbolcuların ürettiği 22 sayıya karşılık Ceyhan Belediyesporlu basketbolcuların ürettiği 13 sayıyla ilk yarı 30-29 turkuaz beyazlıların üstünlüğü ile tamamlandı.Maçın üçüncü periyoduna hızlı başlayan Tarsus Belediyesporlu basketbolcular, potalarında gördükleri 12 sayıya karşılık attıkları 17 basket ile skoru 47-41’ye taşıdılar. Maçın son çeyreğinde toparlanan Ceyhan Belediyesporlu kadın basketbolcular, ürettikleri 29 basket ile 70 sayıya ulaşırken, Tarsus Belediyesporlu kadın basketçiler bu periyodu 11 sayıyla tamamladılar. Maçın bitiş düdüğü ile özel karşılaşma 70-58 Ceyhan Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele edecek olan Tarsus Belediyespor, ilk hazırlık maçında deplasmanda yendiği Ceyhan Belediyespor’u kendi evinde konuk etti. Tarsus’un perileri, ikinci hazırlık maçında Ceyhan karşısında tutunamadı ve 70-58 yenildi.
Tarsus Spor Salonunda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya gelen Tarsus Belediyespor ile Ceyhan Belediyespor, sezon öncesinde maç tecrübesi kazanmak ve kenar yönetimleri tarafından eksiklerin tespit edilmesi amacıyla bir kez daha ter döktüler. Her iki takımın da tutuk başladığı karşılaşmada, ilk periyot Ceyhan Belediyespor’un 16-8 üstünlüğü ile geçilirken, ikinci periyot Tarsus Belediyesporlu basketbolcuların ürettiği 22 sayıya karşılık Ceyhan Belediyesporlu basketbolcuların ürettiği 13 sayıyla ilk yarı 30-29 turkuaz beyazlıların üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçın üçüncü periyoduna hızlı başlayan Tarsus Belediyesporlu basketbolcular, potalarında gördükleri 12 sayıya karşılık attıkları 17 basket ile skoru 47-41’ye taşıdılar. Maçın son çeyreğinde toparlanan Ceyhan Belediyesporlu kadın basketbolcular, ürettikleri 29 basket ile 70 sayıya ulaşırken, Tarsus Belediyesporlu kadın basketçiler bu periyodu 11 sayıyla tamamladılar. Maçın bitiş düdüğü ile özel karşılaşma 70-58 Ceyhan Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.