lösev

Tollu, cami inşaatını inceledi

Genel 25.09.2019 - 12:35, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2642+ kez okundu.
 

Tollu, cami inşaatını inceledi

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Koyuncu Cami inşaatında incelemelerde bulundu.Erdemli Belediyesi uzun yıllardır sürdürdüğü ilçe camilerinin temizlenmesi, çevre düzenlemesinin yapılması, boya, bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesi çalışmaları kapsamında birçok ibadethaneye destek hizmeti sunmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Koyuncu Mahallesi’nde yapımı süren camiyi MHP ve AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve dernek başkanı ile birlikte ziyaret eden Başkan Tollu, ilçenin Büyükşehir Yasası ile sınırlarına ve nüfusuna bağlı olarak cami sayısında da artış olmasına rağmen, aksaklığa mahal vermeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Tollu, “Bu çalışmalar belediyenin görevleri arasında bulunmasa da bizler milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak adına bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçede bulunan Kur’an kurslarına, sağlık kurumlarına ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını beklentimiz olmaksızın, sadece Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın tüm sosyal yaşam alanlarını, tüm manevi değerlerini koruyarak oluşturuyor ve yeniliyoruz” dedi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Koyuncu Cami inşaatında incelemelerde bulundu.
Erdemli Belediyesi uzun yıllardır sürdürdüğü ilçe camilerinin temizlenmesi, çevre düzenlemesinin yapılması, boya, bakım ve onarımlarının gerçekleştirilmesi çalışmaları kapsamında birçok ibadethaneye destek hizmeti sunmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Koyuncu Mahallesi’nde yapımı süren camiyi MHP ve AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri ve dernek başkanı ile birlikte ziyaret eden Başkan Tollu, ilçenin Büyükşehir Yasası ile sınırlarına ve nüfusuna bağlı olarak cami sayısında da artış olmasına rağmen, aksaklığa mahal vermeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Tollu, “Bu çalışmalar belediyenin görevleri arasında bulunmasa da bizler milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak adına bu çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlçede bulunan Kur’an kurslarına, sağlık kurumlarına ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetlerin tamamını beklentimiz olmaksızın, sadece Allah’ın rızasını kazanmak için gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın tüm sosyal yaşam alanlarını, tüm manevi değerlerini koruyarak oluşturuyor ve yeniliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.