lösev

Toraichi Sohbahar/Kış 2023 Koleksiyonu Moda Kurallarını Yeniden Yorumluyor

12.09.2023 - 10:37, Güncelleme: 12.09.2023 - 10:37 992+ kez okundu.
 

Toraichi Sohbahar/Kış 2023 Koleksiyonu Moda Kurallarını Yeniden Yorumluyor

Japon kültürünün geleneksel iş kıyafetlerini inovatif kumaşlarla özgün silüetlere dönüştüren Toraichi markası, The Stay Line yorumuyla yeni sezon tasarımlarına yön veriyor.  Japonya’nın en nitelikli kumaş üretimi yapılan Okayama bölgesinde 1959 yılında kurulan Japon “workwear” markası Toraichi, The Stay Line distribütörlüğü ile tasarımlarını İstanbul’la buluşturmaya devam ediyor. 1600’lü yıllardan beri korunan Tobi mirasını; inovatif kumaşlar ve Japon kültürünün eşsiz giyim tarzı ile harmanlayan Toraichi, Sonbahar/Kış 2023 Koleksiyonu ile mücadeleci ve özgür ruhlara hitap ediyor. Geleneksel Japon formlarını patentini aldığı 2530 kumaşı ile buluşturan Toraichi tasarımları, kendi tarzı ve duruşu ile gurur duyan savaşçı ruhlara çağırıda bulunuyor. Toraichi’nin 2023 Sonbahar Koleksiyonu; farklı paça formları, renk kombinasyonları Japon workwear kültürüne özgü detayları, dayanıklılığı, çabuk kuruması, buruşmaması gibi birçok özelliği ile yoğun çalışma temposunda işlevselliğini korurken şık bir yorumla karakterini yansıtmak isteyenlere birden çok yol sunuyor. Koleksiyonda patentli 2530 kumaşın yanı sıra pamuklu 4441 kumaşlar, Cordura tişörtler hem gömlek hem dış giyim olarak kullanmaya uygun Tobi gömlekler, geleneksel ruhu ilk bakışta hissettirecek Cho Cho Tobi pantolonlar ve yelekler öne çıkarken bu sıradışı tarzı bütünlüğe kavuşturacak kemerler, şapkalar, bandanaların yanı sıra gündelik aksesuarlar da hikayenizin tamamlayıcısı olmaya hazırlanıyor Toraichi’nin eşsiz ürünlerini thestayline.com ve The Stay Line Gmall Showroom’da bulabilirsiniz.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Japon kültürünün geleneksel iş kıyafetlerini inovatif kumaşlarla özgün silüetlere dönüştüren Toraichi markası, The Stay Line yorumuyla yeni sezon tasarımlarına yön veriyor.

 Japonya’nın en nitelikli kumaş üretimi yapılan Okayama bölgesinde 1959 yılında kurulan Japon “workwear” markası Toraichi, The Stay Line distribütörlüğü ile tasarımlarını İstanbul’la buluşturmaya devam ediyor. 1600’lü yıllardan beri korunan Tobi mirasını; inovatif kumaşlar ve Japon kültürünün eşsiz giyim tarzı ile harmanlayan Toraichi, Sonbahar/Kış 2023 Koleksiyonu ile mücadeleci ve özgür ruhlara hitap ediyor.

Geleneksel Japon formlarını patentini aldığı 2530 kumaşı ile buluşturan Toraichi tasarımları, kendi tarzı ve duruşu ile gurur duyan savaşçı ruhlara çağırıda bulunuyor. Toraichi’nin 2023 Sonbahar Koleksiyonu; farklı paça formları, renk kombinasyonları Japon workwear kültürüne özgü detayları, dayanıklılığı, çabuk kuruması, buruşmaması gibi birçok özelliği ile yoğun çalışma temposunda işlevselliğini korurken şık bir yorumla karakterini yansıtmak isteyenlere birden çok yol sunuyor.

Koleksiyonda patentli 2530 kumaşın yanı sıra pamuklu 4441 kumaşlar, Cordura tişörtler hem gömlek hem dış giyim olarak kullanmaya uygun Tobi gömlekler, geleneksel ruhu ilk bakışta hissettirecek Cho Cho Tobi pantolonlar ve yelekler öne çıkarken bu sıradışı tarzı bütünlüğe kavuşturacak kemerler, şapkalar, bandanaların yanı sıra gündelik aksesuarlar da hikayenizin tamamlayıcısı olmaya hazırlanıyor

Toraichi’nin eşsiz ürünlerini thestayline.com ve The Stay Line Gmall Showroom’da bulabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.