lösev

TOROSLAR BELEDİYESİNDE ERKEN BAYRAMLAŞMA

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 17.07.2021 - 14:15, Güncelleme: 17.07.2021 - 14:21 2301+ kez okundu.
 

TOROSLAR BELEDİYESİNDE ERKEN BAYRAMLAŞMA

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz mübarek Kurban Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı

Belediye hizmet binasındaki personeliyle bayramlaşan Başkan Yılmaz, daha sonra Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin bayramını kutladı. MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde Başkan Yılmaz personeline seslenerek, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. "Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz" Toroslar'a en güzel hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm personeline teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Biz, büyük bir aileyiz. Birlikte güçlüyüz ve bir bütünün parçasıyız. Güçlenerek, büyüyerek, el ele, gönül gönüle vatandaşlarımızın yanında olmaya, en yeni ve en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. "Toroslar, Mersin'in Yükselen Yıldızı" "Yaptığımız her iş göz dolduruyor, vatandaşı memnun ediyor ve bu da bizi mutlu ediyor" diyen Başkan Yılmaz; "Yaklaşık 2,5 yıldır beraber çalışıyoruz. Göreve başladığımız gün ile bugün arasında çok büyük fark var. Bunu özellikle çalışmalarımızla ve iletişimimizle görüyorum. Torosla  zaten Mersin'in yükselen yıldızıydı, daha da parlatmak bize düşüyor. Bu konuda Toroslar'ı devraldığımız Hamit Tuna başkanımızı alkışlıyoruz. Kendisinden devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıma azmi, heyecanı ve isteğiyle çalışıyoruz. Sizlerle bir bütünün parçasıyız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde çalışan arkadaşımız sokağa girdiğinde hem bizleri hem sizleri temsil ediyor. Alışılmış belediyecilik anlayışını bir kenara bırak yeni metotlar arıyoruz. Vatandaşımıza daha güzel hizmet götürmek için sizlerle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Biz, tırnak içinde rutin işleri yapan belediyecilik anlayışını benimsemiyoruz. Bizim her günümüz bir önceki günümüzden daha farklı. Dinimizde ve örfümüzde de böyle olması gerekir. Daha güzelini bulmak, aramak ve yapmak. Bu açıdan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yüzümüzü ağartmadığınız için" diye konuştu. Bayramların, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, mutluluğun paylaşıldığı çok özel günler olduğunu da dile getiren Başkan Yılmaz; "Toroslar, bin yıldır Anadolu'nun muhafızıdır, koruyucusudur, kalesidir. Bu kalenin muhafızları da bizleriz ve sizlersiniz. İnşallah hep beraber daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı ayrı ayrı kutluyorum" ifadelerini kullandı.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz mübarek Kurban Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı


Belediye hizmet binasındaki personeliyle bayramlaşan Başkan Yılmaz, daha sonra Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin bayramını kutladı. MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, Toroslar Ülkü Ocakları Başkanı Vural Koparan ve
Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde Başkan Yılmaz personeline seslenerek, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu. "Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz" Toroslar'a en güzel hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm personeline teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Biz, büyük bir aileyiz. Birlikte güçlüyüz ve bir bütünün parçasıyız. Güçlenerek, büyüyerek, el ele, gönül gönüle vatandaşlarımızın yanında olmaya, en yeni ve en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi. "Toroslar, Mersin'in Yükselen Yıldızı" "Yaptığımız her iş göz dolduruyor, vatandaşı memnun ediyor ve bu da bizi mutlu ediyor" diyen Başkan Yılmaz; "Yaklaşık 2,5 yıldır beraber çalışıyoruz. Göreve başladığımız gün ile bugün arasında çok büyük fark var. Bunu özellikle çalışmalarımızla ve iletişimimizle görüyorum. Torosla  zaten Mersin'in yükselen yıldızıydı, daha da parlatmak bize düşüyor. Bu konuda Toroslar'ı devraldığımız Hamit Tuna başkanımızı alkışlıyoruz. Kendisinden devraldığımız bayrağı daha da yukarılara taşıma azmi, heyecanı ve isteğiyle çalışıyoruz. Sizlerle bir bütünün parçasıyız. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde çalışan arkadaşımız sokağa girdiğinde hem bizleri hem sizleri temsil ediyor. Alışılmış belediyecilik anlayışını bir kenara bırak yeni metotlar arıyoruz. Vatandaşımıza daha güzel hizmet götürmek için sizlerle birlikte elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Biz, tırnak içinde rutin işleri yapan belediyecilik anlayışını benimsemiyoruz. Bizim her günümüz bir önceki günümüzden daha farklı. Dinimizde ve örfümüzde de böyle olması gerekir. Daha güzelini bulmak, aramak ve yapmak. Bu açıdan hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yüzümüzü ağartmadığınız için" diye konuştu. Bayramların, birlik ve beraberliğin perçinlendiği, mutluluğun paylaşıldığı çok özel günler olduğunu da dile getiren Başkan Yılmaz; "Toroslar, bin yıldır Anadolu'nun muhafızıdır, koruyucusudur, kalesidir. Bu kalenin muhafızları da bizleriz ve sizlersiniz. İnşallah hep beraber daha güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı ayrı ayrı kutluyorum" ifadelerini kullandı.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.