lösev

Trabzonspor, MKE Ankaragücü mesaisine devam etti

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 02.05.2023 - 15:15, Güncelleme: 02.05.2023 - 15:15 15797+ kez okundu.
 

Trabzonspor, MKE Ankaragücü mesaisine devam etti

Trabzonspor, MKE Ankaragücü mesaisine devam etti

TRABZON, (DHA) - Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında MKE Ankaragücü ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk etmeye hazırlanan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 11.00’deki idmanda bordo mavililer, ilk olarak dinamik ısınma çalışması yaptı. Bordo-mavili oyuncular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç da gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları süren Denswil, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar katılmazken, Dorukhan Toköz, Visca ve Abdülkadir Ömür ise fizyoterapist eşliğinde bireysel olarak çalıştı. Karadeniz ekibi, müsabakanın hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İdmandan görüntüler (FOTOĞRAFLI)
Trabzonspor, MKE Ankaragücü mesaisine devam etti

TRABZON, (DHA) - Trabzonspor, Süper Lig'in 33'üncü haftasında MKE Ankaragücü ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında sahasında MKE Ankaragücü’nü konuk etmeye hazırlanan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 11.00’deki idmanda bordo mavililer, ilk olarak dinamik ısınma çalışması yaptı. Bordo-mavili oyuncular antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç da gerçekleştirdi. Antrenmana sakatlıkları süren Denswil, Yusuf Yazıcı ve Naci Ünüvar katılmazken, Dorukhan Toköz, Visca ve Abdülkadir Ömür ise fizyoterapist eşliğinde bireysel olarak çalıştı.
Karadeniz ekibi, müsabakanın hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
- İdmandan görüntüler

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.