lösev

Yardım Sevenler'in Mudanya kermesi 'burs'a dönüşecek

26.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 26.12.2023 - 15:43 121+ kez okundu.
 

Yardım Sevenler'in Mudanya kermesi 'burs'a dönüşecek

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Mudanya Şubesi, 2023'ü uğurlamaya sayılı günler kala Atatürk eğitim burslu öğrenciler yararına kermes düzenledi.BURSA (İGFA) - Mudanya Mütareke Meydanı'nda 'Yeni Yıl Pazarı' adlı stant açan Nuray Uzer başkanlığındaki Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Mudanya Şubesi, dernek üyeleri tarafından hazırlanan el emeği ürünlerini satışa sundu. İki gün boyunca düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin öğrencilere burs olarak döneceğini belirten Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer, “Öğrencilerimize ve ihtiyaç sahiplerine ilçe genelindeki yardımlarımız devam ediyor. Yeni bir yıl öncesindeki bu kermesimize de emek veren, emeğimizi kıymetlendiren ve öğrencilerimize ulaşan her dost yüreğe teşekkür ediyoruz" dedi.   

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Mudanya Şubesi, 2023'ü uğurlamaya sayılı günler kala Atatürk eğitim burslu öğrenciler yararına kermes düzenledi.

BURSA (İGFA) - Mudanya Mütareke Meydanı'nda 'Yeni Yıl Pazarı' adlı stant açan Nuray Uzer başkanlığındaki Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Mudanya Şubesi, dernek üyeleri tarafından hazırlanan el emeği ürünlerini satışa sundu.

İki gün boyunca düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin öğrencilere burs olarak döneceğini belirten Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer, “Öğrencilerimize ve ihtiyaç sahiplerine ilçe genelindeki yardımlarımız devam ediyor. Yeni bir yıl öncesindeki bu kermesimize de emek veren, emeğimizi kıymetlendiren ve öğrencilerimize ulaşan her dost yüreğe teşekkür ediyoruz" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.