lösev

Yaylada Zafer Şenliği

Genel 31.08.2019 - 06:20, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2850+ kez okundu.
 

Yaylada Zafer Şenliği

Mersin Mut ilçesindeki Kozlar Yaylası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve Mut Belediyesinin desteklediği Kozlar Yaylası 30 Ağustos Zafer Şenliği coşkulu geçti.İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki Kozlar Yaylasında yapılan etkinlikte, vatandaşlar, 2 kilometre yolu meşalelerle yürüyerek kutlama alanına geldiler.Kaymakam Muammer Köken’in de katıldığı etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Volkan Şeker, "Türk milletinin bağımsızlığı ve vatanın birliği uğruna verilen şanlı mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.Konuşmanın ardından sanatçı Oguz Aksaç türküleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı.
Mersin Mut ilçesindeki Kozlar Yaylası Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve Mut Belediyesinin desteklediği Kozlar Yaylası 30 Ağustos Zafer Şenliği coşkulu geçti.
İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki Kozlar Yaylasında yapılan etkinlikte, vatandaşlar, 2 kilometre yolu meşalelerle yürüyerek kutlama alanına geldiler.
Kaymakam Muammer Köken’in de katıldığı etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Volkan Şeker, "Türk milletinin bağımsızlığı ve vatanın birliği uğruna verilen şanlı mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.
Konuşmanın ardından sanatçı Oguz Aksaç türküleriyle vatandaşlara unutamayacakları bir gece yaşattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.