lösev

Yenişehir Semt Polikliniği hizmete başladı

Yaşam 26.09.2019 - 11:35, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 2985+ kez okundu.
 

Yenişehir Semt Polikliniği hizmete başladı

Toros Devlet Hastanesi’ne bağlı Yenişehir Semt Polikliniği, hasta kabulüne başladı.Pirireis Mahallesi Edip Buran Spor Salonu arkasında yer alan poliklinikte, dahiliye, kulak burun boğaz, göz, kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi, üroloji ve fizik tedavi dallarının uzman doktorlar hasta kabulü yapıyor. Ayrıca laboratuar ve röntgen biriminin de hizmet verdiği poliklinikte, 16 diş ünitesi de yer alıyor. 16 Temmuz’da hizmete açılan poliklinik, fiziksel yapısı, donanımı ve personeli ile büyük kamu hastaneleri ile özel hastane konforunu aratmayacak şekilde donatıldı.
Toros Devlet Hastanesi’ne bağlı Yenişehir Semt Polikliniği, hasta kabulüne başladı.
Pirireis Mahallesi Edip Buran Spor Salonu arkasında yer alan poliklinikte, dahiliye, kulak burun boğaz, göz, kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, ortopedi, üroloji ve fizik tedavi dallarının uzman doktorlar hasta kabulü yapıyor. Ayrıca laboratuar ve röntgen biriminin de hizmet verdiği poliklinikte, 16 diş ünitesi de yer alıyor. 16 Temmuz’da hizmete açılan poliklinik, fiziksel yapısı, donanımı ve personeli ile büyük kamu hastaneleri ile özel hastane konforunu aratmayacak şekilde donatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.