lösev

Yetki Belgesi Olmayan Emlakçılık Yapamayacak

Genel 21.11.2019 - 09:59, Güncelleme: 09.11.2020 - 17:34 3477+ kez okundu.
 

Yetki Belgesi Olmayan Emlakçılık Yapamayacak

Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Umay Kolay, 5 Haziran 2018 Yılında yasa tasarısı yapılan ve 5 Aralık 2019'da yasalaşacak olan yeni emlak genelgesi ile ilgili bilgiler verdi. Umay Kolay 5 Aralık 2019’dan sonra yasa kesinleştiğinde artık yetki belgesi olmayanların emlakçılık yapamayacağını belirterek uygun standartlar ve kriterlere göre hareket etmek gerektiğini dile getirdi. https://www.youtube.com/watch?v=TM_dOxyAGSk Vatandaşları yetki belgesi olmayan hiçbir emlakçıyla çalışmamaları konusunda özellikle uyaran Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Umay Kolay "Vatandaşları uyarmak istiyorum. Lütfen yetki belgesi olmayan hiçbir emlakçıyla çalışmasınlar. Özellikle bu belgeyi istesinler. Çünkü ayakçı, merdiven altı ya da dosyalı diye tabir edilen meslektaşlarımıza üzülerek söylemek istiyorum artık onların devri kapanıyor. Bizlerin de bir emlakçı olarak diğer meslekler gibi bir kanunlarımız oluşuyor. Yaklaşık 20 yıldır bekliyorduk. Artık güzel günler bizi bekliyor." şeklinde konuştu.
Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Umay Kolay, 5 Haziran 2018 Yılında yasa tasarısı yapılan ve 5 Aralık 2019'da yasalaşacak olan yeni emlak genelgesi ile ilgili bilgiler verdi. Umay Kolay 5 Aralık 2019’dan sonra yasa kesinleştiğinde artık yetki belgesi olmayanların emlakçılık yapamayacağını belirterek uygun standartlar ve kriterlere göre hareket etmek gerektiğini dile getirdi. https://www.youtube.com/watch?v=TM_dOxyAGSk Vatandaşları yetki belgesi olmayan hiçbir emlakçıyla çalışmamaları konusunda özellikle uyaran Tarsus Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Umay Kolay
"Vatandaşları uyarmak istiyorum. Lütfen yetki belgesi olmayan hiçbir emlakçıyla çalışmasınlar. Özellikle bu belgeyi istesinler. Çünkü ayakçı, merdiven altı ya da dosyalı diye tabir edilen meslektaşlarımıza üzülerek söylemek istiyorum artık onların devri kapanıyor. Bizlerin de bir emlakçı olarak diğer meslekler gibi bir kanunlarımız oluşuyor. Yaklaşık 20 yıldır bekliyorduk. Artık güzel günler bizi bekliyor." şeklinde konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.