lösev

Yunanistan’a ait uçaklar yine NATO uçuşunu hedef aldı!

20.12.2022 - 09:53, Güncelleme: 20.12.2022 - 09:53 2502+ kez okundu.
 

Yunanistan’a ait uçaklar yine NATO uçuşunu hedef aldı!

Milli Savunma Bakanlığı, Ege Hava Sahası'nda Yunanistan'a ait F-16'ların uçaklarımıza rada kilidi atarak taciz ettiğini duyurdu.ANKARA (İGFA)  - Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a ait uçakların yine NATO uçuşunu hedef aldığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Hava Kuvvetlerimizin muharip ve destek uçakları ile NATO’nun E3-A AWACS uçağı, Ege’nin uluslararası hava sahasında 24 saat önceden tüm müttefiklere bildirilen NATO’nun NEXUS ACE uçuşunu yaptı. Yunanistan’a ait F-16 uçakları ise radar kilidi atarak NATO uçuşundaki uçaklarımızı önlemeye çalıştı. Dalaman ve Akhisar’dan kalkan F-16 uçaklarımız da gerekli karşılığı vererek #NATO görevinin başarıyla tamamlanmasını sağladı" ifadelerine yer verdi. https://twitter.com/tcsavunma/status/1605090396245458944

Milli Savunma Bakanlığı, Ege Hava Sahası'nda Yunanistan'a ait F-16'ların uçaklarımıza rada kilidi atarak taciz ettiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA)  - Milli Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a ait uçakların yine NATO uçuşunu hedef aldığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada "Hava Kuvvetlerimizin muharip ve destek uçakları ile NATO’nun E3-A AWACS uçağı, Ege’nin uluslararası hava sahasında 24 saat önceden tüm müttefiklere bildirilen NATO’nun NEXUS ACE uçuşunu yaptı. Yunanistan’a ait F-16 uçakları ise radar kilidi atarak NATO uçuşundaki uçaklarımızı önlemeye çalıştı. Dalaman ve Akhisar’dan kalkan F-16 uçaklarımız da gerekli karşılığı vererek #NATO görevinin başarıyla tamamlanmasını sağladı" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1605090396245458944

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mersinblokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.